Welkom

[slideshow_deploy id=’513′]

Marc en Maud Nagel heten u van harte welkom in hun gezellige familiehotel Saint Vincent. Hun gastvrijheid zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt en maakt dat u net als zovele vaste gasten elke keer weer terugkomt.

Ook voor veel zakelijk gasten is Hotel Saint Vincent hun huis ver van huis. De gemoedelijke sfeer en no-nonsens keuken dragen daar zeker toe bij. Na een dag werken is het heerlijk bijkomen in de loungehoek met open haard en tv.

Niet Westlandse bedrijven die voor projecten langere tijd in het Westland, Den Haag of Rotterdam werkzaam zijn, vinden voor hun personeel een prettig en betaalbaar verblijf in Hotel Saint Vincent.

Het rustieke Poeldijk biedt interessante en leuke toeristische mogelijkheden. Strand, duinen en bos liggen op korte afstand (10 minuten rijden). Het hotel is gesitueerd in een uniek landschap met glazen kassen omgrensd door sloten, dijken, duinen en bos.

Poeldijk ligt zo centraal dat u binnen mum van tijd in Den Haag, Rotterdam of Delft bent. Maar wat dacht u van heerlijk fietsen langs de duinen naar Hoek van Holland en dan oversteken naar de overkant met de Fast Ferry (uw fiets mag gratis mee) waar een bezoek aan de indrukwekkende Maasvlakte een must is.